Sari la conținut

Instrucțiuni pentru ștergerea datelor

Instrucțiuni pentru ștergerea datelor utilizatorului

Dacă v-ați conectat cu Facebook și doriți să vă fie șterse datele, trimiteți-ne un e-mail la info@evitas.com. Vom șterge toate informațiile legate de contul dumneavoastră de conectare prin Facebook în termen de 30 de zile.

Puteți solicita ștergerea și prin Politica noastră de confidențialitate: https://evitas.com/policies/privacy-policy.